Skip to Content

Jobjagt 2024

TL;DR
Webdesigner på jobjagt Fra UX, Design til Frontend koderi og CMSerne 28 års erfaring specielt med Drupal, Shopify, Craftcms, 11ty, Ghost og massere af web

Hey alle sammen!

Nu er jeg simpelthen nødt til at råbe op og aktivere hele mit netværk. Siden 1996 har jeg smidt websites ud til højre og venstre som freelancer, konsulent og et par fuldtidsstillinger. Lige fra undergrundsbands over Aller, TV2, DR, IKEA, 23, Københavns Kommune, Apple (ja dem) og en tur i byggebranchen har alle nydt godt af mit galoperende web nørderi og Drupal endte enda med en moderne frontend og ca en milliard unødvendige divs forsvandt i processen.

Det sidste år har været lidt sløjt på arbejds fronten - har funderet om websites er noget vi har droppet for soMe, eller om jeg bare har været for meget inde i min egen nørde boble, Istedet for at hjælpe andre med at få deres digitale identitet

mortendk gemmer sig bag skærmen

Nå, men hvad er det så, jeg kan?

Jeg er webdesigner af den slags, som er en hybrid af en udvikler og designer, som både er  hjemme i kodning, konfigurationer og knuselsker Figma. Sagt mere direkte, så har jeg hele pakken, hvis man skal have banket et website sammen eller mangler en, der kan stå imellem udviklerne og design/ux-folket, så de får tid til at lege pænt i hver deres sandkasse.

Jeg snakker flydende Drupal, Shopify, Craftcms, Ghost, 11ty og har selvfølgelig også bygget mit eget CMS Saga11. Bare fordi jeg kan
Jeg har i 28 år faktisk ikke lavet andet end web, web og mere web
Jeg insisterer på at lave styleguides, så designet bliver struktureret som datamodellen i stedet for at det ende som lidt farvelade på komponenterne.

Nå, men hvad jeg søger så?

Det afhænger meget af opgaven. Det kan være deltid eller fuldtid, projektansættelse, platformsøkonomi eller hvad der er brug for. Det er mig fuldkommen ligegyldigt, så længe det handler om koder, designs og produktion af websites.
Vil du blive lidt klogere, har jeg skrevet lidt mere om det ovre på mit CV, eller du kan downloade det længere nede, men du er også meget velkommen til at ringe eller sende mig en besked på 29 700 666.

Jeg er rimelig uformel og vil hellere gå til stålet end danse rundt i cirkler.

Giv lyd!

Curriculum Vitae

Curriculum Vitae formateret og parate

✍️